Julekalendere til kvinder

Top 25 julekalendere til kvinder 2024

Vores favoritter

Indholdsfortegnelse

En julekalender til kvinder er en god måde at forsøde og lægge op til den søde juletid for din partner, din søster, din mor eller en anden kvinde, du gerne vil glæde. Udvalget af voksenjulekalendere er stort – og de fås med indhold af alt lige fra gourmet- over pleje- og til mere frække produkter. Tjek top 25 julekalendere til kvinder i oversigten nedenfor, læs guiden til at vælge den rigtige julekalender til hende, og bestil online hos udvalgte, danske webshops med høj kundetilfredshed.

Rituals julekalender - The rituals of advent

Rituals’ julekalender “The Ritual of Advent” er en luksuriøs kalender fyldt med 24 skønhedsprodukter, der giver daglig forkælelse i december. Kalenderen indeholder blandt andet fire adventsduftlys, sæbebarer, kropsmist, body lotion og meget mere.

Produkterne er designet til både hudpleje og hjemmet, og den samlede værdi er over 1200 kr. Kalenderen er lavet af genanvendt PET og kommer i en smuk gaveæske, der skaber en dekorativ oplevelse i hjemmet. Perfekt til kvinder, der elsker selvforkælelse og eksklusiv skønhed.

Lumene beauty julekalender

Lumene’s “Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Secrets” indeholder en eksklusiv samling af 24 skønhedsprodukter, der fejrer nordisk skønhed. Kalenderen inkluderer både hudpleje og makeup, med 17 hudplejeprodukter og 7 makeup-musthaves, som giver en daglig luksusoplevelse.

Produkterne omfatter alt fra opfriskende ansigtscremer til lækre glow-boostere og bronzere, med en samlet værdi på over 2000 kr. Den er perfekt til kvinder, der ønsker at forkæle sig selv med nordiske skønhedshemmeligheder.

Baileys Strawberry XL Julekalender

Baileys Strawberry XL julekalender er fyldt med luksuriøse chokoladepraliner med Baileys Strawberry fyld, perfekt til chokoladeelskere. Med en stor kalender på 40×40 cm indeholder den 335 g lækkerier, og er en oplagt juleforkælelse til kvinder, der vil nyde december med en sød og cremet smag.

Med mindre end 1% alkohol er den ideel til dem, der sætter pris på en chokoladeoplevelse med et twist.

Loreal Paris julekalender

L’Oréal Paris julekalenderen er en skønhedsoplevelse med 24 låger fyldt med makeup, hudpleje og hårplejeprodukter. Kalenderen indeholder både produkter i fuld størrelse og rejsestørrelser, herunder mascaraer, eyeliner, bronzer, læbestift og meget mere.

Det er en luksuriøs gave til kvinder, der elsker at forkæle sig selv med ikoniske L’Oréal Paris produkter op til jul.

Sinful premium julekalender

Sinful Premium julekalender er designet til par, men kan også nydes af kvinder alene. Kalenderen indeholder 24 eksklusive stykker sexlegetøj, bondageudstyr og frækt tilbehør, der bringer leg og lidenskab ind i hverdagen.

Produkterne er nøje udvalgt for at tænde gnisten og skabe spænding, hvad enten det er i soveværelset eller under misteltenen. Perfekt til kvinden, der ønsker at pifte december op med lidt ekstra luksus og frækhed.

Sinful original julekalender

Sinful Original julekalender er designet til kvinder, der vil tilføje spænding til deres december. Med 24 låger fyldt med sexlegetøj, blid bondage og forførende lingeri, byder kalenderen på en ny pirrende overraskelse hver dag.

Ideel til par såvel som single kvinder, der ønsker at udforske deres sensualitet og skabe intime øjeblikke gennem hele juleperioden.

Essence makeup julekalender

Essence “Make My Heart Sparkle” julekalender er en makeup-elskers drøm med 24 festlige overraskelser til december. Den indeholder alt fra øjenskygger, highlightere, lip plumpers til neglelak og makeupbørster, der hjælper med at skabe det perfekte glitrende julelook.

Kalenderen er ideel til dem, der elsker at eksperimentere med makeup og ønsker at tilføje lidt ekstra glamour til juletiden.

English Tea Shop Te Julekalender

English Tea Shop julekalender er en perfekt gave til teelskere, der vil nyde en ny økologisk te hver dag i december.

Kalenderen indeholder 24 pyramideposer med 12 forskellige smagsvarianter, herunder sort, rød, grøn, hvid te, rooibos og urtete. Smagene spænder fra julede varianter som granatæble og ingefær til beroligende hibiscus og tranebær, hvilket skaber en hyggelig og varmende oplevelse i de kolde vinterdage.

Julekalender med prosecco og italienske bobler

Julekalenderen med 24 italienske bobler er perfekt til prosecco-elskere. Hver dag i december åbner du en ny flaske italiensk mousserende vin på 20 cl, nøje udvalgt for at give en festlig og sprudlende oplevelse.

Den indeholder en række udsøgte proseccoer og andre italienske bobler, som gør ventetiden op til jul ekstra festlig. En ideel gave til vinelskere eller til dig selv.

MyMuesli Grødkalender

MyMuesli Grødkalender er en økologisk julekalender, der indeholder 24 forskellige smagsvarianter af havregrød. Hver dag byder på en ny portionsbæger med lækker grød, klar til mikrobølgeovnen.

Kalenderen tilbyder smage som Blueberry Cheesecake og Brownie, hvilket gør den perfekt til en sund og velsmagende start på hver decembermorgen. Ideel for grødelskere, der ønsker variation og bekvemmelighed i juleperioden.

MyMuesli Myslikalender

MyMuesli Myslikalender tilbyder 24 forskellige økologiske myslismage til en sund start på hver decemberdag. Kalenderen indeholder smagsvarianter som Salted Caramel Brownie, Christmas Choco Crunchy, og Banana Bread.

Hver portion er praktisk pakket i portionsbægre, perfekt til en nem og lækker morgenmad derhjemme eller på farten. En ideel gave til mysli-elskere, der vil nyde noget nyt hver morgen i juletiden.

Cartwright & Butler Luksuriøs Julekalender med Delikatesser

Cartwright & Butler Luksuriøs Julekalender med Delikatesser er en deluxe-kalender til kvinder fyldt med lækre britiske specialiteter. Den indeholder søde sager som fudge, kager, kiks, marmelader og te, der gør nedtællingen til jul ekstra velsmagende.

Kalenderen har 24 store skuffer med pakker i fuld størrelse og vejer over 4,2 kg. Perfekt til dem, der ønsker en luksuriøs og velsmagende juleoplevelse.

Bülow lakrids julekalender

Lakrids by Bülow julekalender er fyldt med 24 lækre overraskelser, der kombinerer både klassiske og nye smagsvarianter af lakridsdragéer.

Kalenderen er designet til at give en smagfuld og knasende oplevelse hver dag i december, med en elegant præsentation. Perfekt til lakridselskere, der ønsker at forkæle sig selv eller andre i juleperioden.

Eksklusiv chokoladekalender fra Magasin du Nord

Magasin du Nord’s eksklusive chokoladekalender er en luksuriøs trækalender fyldt med 24 chokoladetrøfler i seks forskellige smagsvarianter, såsom nougat-bergamotte og pebermynte.

Kalenderens design afspejler den historiske Magasin-bygning, og den kan genbruges hvert år. Med små oplyste vinduer fungerer den også som en smuk dekoration i juletiden. En ideel gave til hende der elsker chokolade, og ønsker en elegant og velsmagende julekalender.

Summerbird amber chokolade julekalender

Summerbird Amber Chokolade Julekalender er en økologisk kalender fyldt med 24 lækre chokoladeoverraskelser. Den indeholder tre forskellige typer af den populære amber-chokolade: Amber Original, Amber Blond, og Amber Noir.

Kalenderen kombinerer fyldt dessertchokolade, ren chokolade, og chokoladedragéer, hvilket skaber en luksuriøs smagsoplevelse for både børn og voksne. Perfekt til dem, der elsker karamelnoter og eksklusiv, økologisk chokolade i juletiden.

Wally and Whiz julekalender med vingummi

Wally and Whiz julekalender er fyldt med 24 veganske og glutenfri gourmetvingummier i 13 forskellige smagsvarianter, herunder årets nye julesmage som Mango/Citrusfrugt og Solbær/Vilde Bær.

Kalenderen indeholder både klassiske favoritter og spændende nyheder, med en særlig bøtte vingummi til juleaften. Den er perfekt for både voksne og børn, der elsker vingummi og ønsker en smagsoplevelse hver dag i december.

Teministeriet dele te julekalender med luksus te

Teministeriet’s Delejulekalender med luksus te indeholder 24 poser med økologisk løst te, nok til to kopper hver dag. Kalenderen er miljøvenlig og genanvendelig, lavet af bæredygtige materialer, og har et minimalistisk design.

Den inkluderer også en stofpose og en spirebakke. Perfekt til hende der elsker te, og som der ønsker at dele en varm kop te hver dag i december.

Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids Julekalender indeholder 25 låger fyldt med håndlavede lakridskarameller og chokoladeovertrukne lakridsstykker. Der gemmer sig både de populære symfoni-stykker, lakridsstænger og en hel plade lakrids bag den sidste låge.

Perfekt til lakridselskere, der ønsker at nyde gourmetlakrids hver dag i december.

Merci Chokoladejulekalender

Merci chokoladejulekalender er fyldt med klassiske Merci-chokoladestykker og praliner i forskellige smagsvarianter, perfekt til at tælle ned til jul. Med 24 låger tilbyder kalenderen en sød overraskelse hver dag, og dens elegante design gør den til en ideel gave til chokoladeelskere.

Den fås i to forskellige farver, rød og guld, og indeholder i alt 255 gram af Merci’s ikoniske chokolader.

Northy nøddejulekalender

Nordthy Nøddekalender er en julekalender fyldt med 24 små poser med forskellige nødder som BBQ-jordnødder, honningristede cashewnødder, brændte mandler og røgede mandler.

Perfekt til kvinden, der elsker en sprød og sund snack i december. Kalenderen giver en bred vifte af smagsoplevelser og er ideel for nøddeelskere, der ønsker en knasende og lækker nedtælling til jul.

Technic makeup julekalender

Technic Make-up Julekalender er perfekt til makeup-entusiaster, der ønsker at forkæle sig selv i december. Kalenderen indeholder 24 låger fyldt med makeup og skønhedstilbehør, som rouge, øjenskygger, læbestift og andre spændende produkter.

Den er designet til at hjælpe dig med at skabe et festligt look hver dag frem til jul. Perfekt til at gøre sig klar til både julefrokoster og nytårsfester.

Haupt Lakrids Julekalender

Haupt Lakrids Julekalender er en luksuriøs kalender fyldt med 26 forskellige smagsvarianter af håndværkslakrids. Bag hver låge gemmer der sig både søde, salte og krydrede lakridsoplevelser, hvilket gør den perfekt til lakridselskere, der ønsker at nyde en ny smag hver dag i december.

Skabt af Haupt Lakrids, kendt for deres højkvalitetslakrids fremstillet i Sverige, er denne kalender en ideel juleforkælelse til kvinden der elske lakrids.

Technic neglelak julekalender

Technic Julekalender med Neglelak indeholder 24 forskellige farver og negleplejeprodukter, der giver dig en ny kulør hver dag i december.

Kalenderen er perfekt til dem, der elsker at eksperimentere med neglepleje og prøve nye farver op til jul. Med sin sjove kubeform og alsidige indhold, er det en ideel gave til neglelak-entusiaster, der ønsker at tilføje et strejf af farve til juletiden.

Ferrero Collection Julekalender

Ferrero Collection Julekalender er en luksuriøs chokoladekalender, der indeholder 24 praliner i tre forskellige smagsvarianter: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Perfekt til chokoladeelskere, denne kalender byder på en daglig forkælelse med udsøgte chokoladestykker. Den kombinerer nødder, kokos og mørk chokolade og er ideel til dem, der ønsker en elegant nedtælling til jul.

Kun det bedste julekalender med søde sager

“Kun Det Bedste Julekalender med Slik” indeholder 24 låger fyldt med forskellige typer kvalitetsgodter. Kalenderen er designet til slikelskere og byder på en velsmagende overraskelse hver dag i december, hvilket gør ventetiden op til jul ekstra sød. 

Perfekt til kvinder, der sætter pris på lækkert og varieret slik.

Se flere julekalendere til kvinder her.

Hvordan vælger du den rigtige julekalender til kvinder

Når du skal vælge julekalender til kvinder, handler det både om at finde den voksenjulekalender som rammer hendes interesser, smagspræferencer og produktvalg bedst. Og om at hylde og forstærke den relation, som du har til hende, du gerne vil give en julekalender til at forsøde den oftest travle og hektiske december måned med.

Derfor er det vigtigt, at du tænker dig ekstra godt om, når du vælger julekalendere til kvinder. For dit valg afspejler samtidig, hvor godt du kender hende, som du skal give kalenderen til. Så jo tættere en relation du har til modtageren, jo mere skal du anstrenge dig for at træffe det rigtige valg.

 

Der er masser af julekalendere til kvinder, du kan vælge mellem

Heldigvis er der masser af julekalendere til kvinder, du kan vælge mellem. Lige fra dem med lækkert spiseligt eller drikkeligt indhold over de mere frække og til dem, som kan forkæle hende på andre måder.

Blandt de mest populære julekalendere til kvinder finder du:

  • Parfume og makeup julekalendere – er en klassiker, som fås til kvinder i flere forskellige aldersgrupper. Der er de helt billige, som tit gives til dem, som lige har fået øjnene op for sminke. Og så er der de noget dyrere makeup julekalendere, som udgives af de kendte brands inden for parfume og makeup. De gives typisk til voksne kvinder, som du gerne vil forkæle med sminke og dufte fra deres favoritmærke.
  • Lakrids og chokolade julekalendere – Chokolade har altid været en populær gave til kvinder. Men i løbet af de seneste 10-15 år har chokoladen fået konkurrence af gourmetlakrids af den type som danske Johan Bülow er kendt for at producere. Heldigvis kan du få både chokolade og lakrids julekalendere til voksne. Så du har rigelig af muligheder for at forkæle hendes smagsløg med de gode sager op til jul.
  • Sinful julekalendere – og andre former for frække julekalendere er det perfekte valg, hvis du gerne vil give en julekalender til din partner, der lægger op til lidt mere erotik i den travle juletid. For historisk set er december tit en erotisk ørkenvandring i parforholdet, fordi I har så travlt med at skabe den perfekte jul for jeres børn. Og rende til julearrangementer med både børnene, familien, vennerne, arbejdskollegaerne og alle de andre sociale sammenhænge, I hver især indgår i. Så med en erotisk julekalender fra Sinful, eller et af de kendte brands inden for sexlegetøj, får du meldt klart ud, at det skal være slut med sextørken.
  • Smykke julekalendere – er normalt noget, du tænker kun er til små piger. Men skruer du en smule op for gavebudgettet, kan du få smykke julekalendere fra mange af de mest populære smykkebrands. Alternativ kan du vælge en smykke adventskalender. Her er godt nok kun 4 gaver i. Men de er både større og noget, der ikke bare forsvinder ned imellem alt det andet nips, hun har i smykkeskinet.
  • Gin julekalendere – og andre julekalendere med procenter i (f.eks. øl eller vin julekalendere) er måske ikke det oplagte valg til kvinder. Men hvorfor egentlig ikke? For de fleste kvinder nyder – ligesom mænd – gerne de lidt stærkere drikkevarer. Særligt de mange forskellige former for gin, der er kommet på markedet i de seneste år. Så hvorfor ikke vælge en øl, vin eller gin julekalender i år til hende, du holder. De fås fra alle de mest kendte mikrodestillerier og mange af de store, internationale brands inden for gin – og øl og vin i øvrigt.
  • Andre former for gourmet julekalendere – Udover chokolade og lakrids findes der også mange andre former for gourmet julekalendere, som falder i kvinders smag. Så er du smart, spotter du, hvilke delikatesser hende, du vil give en julekalender, holder af. Og giver den til hende. Hvad enten hun er vild med havørred, portvin, ost, slagtervarer eller produkter fra en bestemt gourmetproducent, kan du få en voksenjulekalender med det.

 

Smarte genveje til den perfekte julekalender til kvinder

Altså er der masser af valgmuligheder. Spørgsmålet er bare, hvad der er det helt rigtige. Her kan du med fordel overveje disse 4 genveje til at finde den rigtige julekalender til hende:

  1. Jeres relation: Jo tættere du er på hende, jo mere er du også overladt til dig selv, når du skal vælge. Og jo større er hendes forventninger til, at du kan gætte hendes inderste ønsker. Samtidig kan du også tillade dig at vælge en mere intim og måske ligefrem erotisk julekalender. Det er nok ikke førstevalget til hverken din mor eller din søster. Eller en kvindelig kollega på jobbet. Her går du nok efter noget mere neutralt som f.eks. en gourmet julekalender. Eller en kalender med produkter til hende favorithobby.
  2. Hjælp fra andre: Selv om du bør kende din partners præferencer godt, skader det ikke noget at spørge andre. Og jo mere fjern relationen er til den kvinde, du vil give en julekalender, jo bedre hjælp kan du få fra andre. F.eks. hendes familiemedlemmer, venner eller kollegaer. Men tag ikke alle deres forslag for gode varer, uden at tænke dig om. For igen handler det om, hvor godt de kender modtageren. Og hvad deres relation er til dig. De kunne jo have en helt anden bagtanke med de forslag, de kommer med.
  3. De sociale medier: Et andet sted, hvor du kan få hjælp til at finde den rigtige julekalender til kvinder, er ved at kigge på hendes profiler på de sociale medier, hun er til stede på. For tit skriver vi om det, vi ønsker os. Eller afslører det mellem linjerne i et opslag, en kommentar eller det vi deler på de sociale medier.
  4. At spørge hende selv: Giver al din research ikke nogen gode ideer, er der ikke andet for end at spørge hende selv. Indirekte og diskret naturligvis, så hun ikke opdager, hvad du har gang i.

 

Er du stadig på bar bund med dit valg af julekalender til hende?

Er der ikke noget af det overstående der hjælper, kan du selvfølgelig også bare stole på os. For øverst på siden finder du de 25 mest populære julekalendere til kvinder. Så er du helt på bar bund, er der en rimelig sandsynlighed for, at du rammer inden for skiven, hvis du vælger en af de julekalendere, vi har med i oversigten ovenfor.

Så rul op, vælg og glæd dig over, at vi udelukkende henviser til pålidelige, danske webshops med høj score på TrustPilot. Og masser af gode anmeldelser fra tilfredse kunder.